Captains of Gastronomy doen je 'goesting' krijgen in onze gastronomie

  • 21 november 2016

Wie beter dan onze Captains of Gastronomy om toe te lichten wat nu juist onze Vlaamse eet-, drink- en tafelcultuur inhoudt ?

We schotelden hen enkele vragen voor en dat zorgde alvast voor enkele smakelijke en verrassende antwoorden:

Wist je dat je Peter Goossens het liefst aan de slag gaat in zijn keuken met Belgisch grondwitloof ? En dat Wim Ballieu vindt dat bakkers een standbeeld verdienen als de ultieme vakman ?

Peter De Wilde zondigt dan weer graag met boter, zolang het maar samen met witte asperges is … En Danny Van Assche koestert jeugdige herrineringen aan rode kool.

 

 

Ben Weyts - Vlaams Minister voor Toerisme

 

Peter Goossens - Chef-kok Hof Van Cleve (***)

 

Peter De Wilde - Administrateur-Generaal Toerisme Vlaanderen

 

Wim Ballieu - Eigenaar Balls & Glory

 

Danny Van Assche - Afgevaardigd bestuurder Horeca Vlaanderen