Lokaal Draagvlak

De internationale erkenning voor ons eigen Vlaams vakmanschap en culinaire identiteit begint bij de eigen bevolking. Niemand beter als de Vlaming zelf om zijn eigen favoriete streek en streekeigen producten te promoten aan de buitenwereld. Helaas zijn we als Vlaming nog vaak veel te bescheiden, dus wil de Flanders Food Faculty actie ondernemen en het enthousiasme aanwakkeren bij de lokale burger, horeca en toeristische diensten om onze streekproducten in de kijker te zetten.

Vlaanderen is de bestemming van de topgastronomie maar vooral ook de bestemming waar het lekker is aan elke tafel en elke toog. We willen initiatieven stimuleren die het lokaal ambassadeurschap versterken. We ondersteunen en initiëren acties die de interactie tussen horeca, toerisme en Vlaamse ambachtelijke of industriële bedrijven verstevigen. Op die manier ontstaat er een draagvlak voor de culinaire positie die Vlaanderen verdient.

Contact
Olivier Seyssens
Productmanager Flanders Food Faculty