Vlaams minister van toerisme Ben Weyts ondertekent samenwerkingscharter Flanders Food Faculty

• 5 december 2015

Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts heeft in restaurant Sir Kwinten te Lennik en in aanwezigheid van 15 ‘Captains of Gastronomy’ en Toerisme Vlaanderen de Flanders Food Faculty voorgesteld, de netwerkorganisatie die de link tussen Vlaanderen en lekker eten internationaal nog meer in de verf moet zetten.

De Flanders Food Faculty moet ervoor zorgen dat private en publieke spelers die van Vlaanderen een échte genietbestemming moeten maken hun krachten bundelen.

Tijdens de startvergadering werd een samenwerkingscharter ondertekend waarin de aanpak en ambities van de Flanders Food Faculty opgelijst staan.

Bekijk hier de reportage van VTM over de Flanders Food Faculty.